elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els beneficiaris de la «Dipu te Beca 2019» comencen les seues pràctiques en l'Ajuntament de Godella

Els beneficiaris de la «Dipu te Beca 2019» comencen les seues pràctiques en l'Ajuntament de Godella
  MÉS FOTOS
  Els beneficiaris de la «Dipu te Beca 2019» comencen les seues pràctiques en l'Ajuntament de Godella - (foto 2)
  Els beneficiaris de la «Dipu te Beca 2019» comencen les seues pràctiques en l'Ajuntament de Godella - (foto 3)
  Els beneficiaris de la «Dipu te Beca 2019» comencen les seues pràctiques en l'Ajuntament de Godella - (foto 4)

  Un total d’11 becaris i becàries començaren aquest dilluns, 1 de juliol, les pràctiques formatives en l'Ajuntament de Godella dins del programa «La Dipu et Beca», després de ser rebuts per la regidora de Ocupació i Comerç , Teresa Bueno, i el regidor de Personal, Fernando Oliveros, en el saló d'actes de l'Ajuntament.

  Els estudiants, adjudicats en diferents departaments (Esports, AEDL, Informàtica, SEAFI, Arxiu Municipal, Policia Municipal, Personal, Agència Tributària, Educació, Igualtat i Comunicació), gaudiran de la beca durant els mesos de juliol i agost.

  «La Dipu te Beca» és un programa formatiu de la Diputació de València, al que s’adscriu l’Ajuntament de Godella i que està dirigit a estudiants d'alguna titulació, tant universitària com de Cicles Formatius de grau Mitjà o Superior.

  Les titulacions requerides enguany han sigut: Grau en Treball Social, Grau en Telecomunicacions, Grau en Periodisme, Grau en Informació i Documentació, Grau en GAP, Grau en Relacions Laborals, C.F.G.S Administració i Finances, C.F.G.S Promoció d'igualtat de gènere, C.F.G.M Gestió Administrativa, C.F.G.S Desenvolupament d’Aplicacions multimèdia i C.F.G.S TAFAD.

  Els beneficiaris de la beca hauran de complir 20 hores setmanals recolzant els diferents departaments, sent recompensats amb 500 euros mensuals.

  Pujar