21 de setembre de 2020 21/9/20

Gelades a l'interior i un descens de les temperatures, marquen el temps en la Comunitat

Gelades a l'interior i un descens de les temperatures, marquen el temps en la Comunitat - (foto 1)

    La calor va tardar a anar-se i el fred ha arribat prompte, aquesta és la reflexió que fan des de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) des d'on preveuen una setmana marcada pel descens de les temperatures i les gelades en les zones de l'interior de la Comunitat.

    Així per a aquest dimarts, s'espera un predomini de cels buidats amb intervals de núvols alts que aniran apareixent al llarg de la vesprada. Uns núvols, que arribaran acompanyades d'un temperatures mínimes en descens i unes màximes que romandran amb pocs canvis respecte a les registrades en els últims dies. A més, s'esperen gelades febles en zones altes de l'interior i ratxes de vent molt forts durant la matinada a l'interior nord de la província de Castelló.

    De cara al dimecres els núvols faran més acte de presència podent registrar-se precipitacions de caràcter feble al final del dia, segons apunta AEMET.

    Els protagonistes dels pròxims dies sens dubte els termòmetres, que experimentaran una baixada de les temperatures que ja són 5° més baixes de l'habitual en aquestes dates. Per províncies i de mitjana, s'esperen els següents valors: a València màximes de 16 i mínimes de -1; a Castelló 16 graus de màxima i -1 de mínima; i a Alacant màximes de 16 graus i mínimes que no superaran els 2 graus.

    Pujar