Vora 70 corredors ‘groguets’ van competir en la Volta a Peu a Simat

MÉS FOTOS
    Vora 70 corredors ‘groguets’ van competir en la Volta a Peu a Simat - (foto 2)
    Vora 70 corredors ‘groguets’ van competir en la Volta a Peu a Simat - (foto 3)

El Club d'Atletisme Safor Delikia Sport va estar present amb 66 corredors a la XXIX Volta a Peu de Simat, que es va celebrar dimecres passat, 25 de juliol. La carrera, sobre una distància de 7.200 metres, era puntuable per a la present edició del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna.

En la classificació general destacaren els atletes 'groguets' Carlos Ferrando, qui va ser segon amb 23:29, i Jesús Gomar, tercer amb 23:32. El primer classificat va ser Mohamed Rida Younes, el CA Automoció Moll, amb un crono de 23:18.

Altres podis en les seues respectives categories foren per a Alfredo Matoses (2n en Veterans D); David Ferrairó (3r a Veterans D); Karem Faus (1ª en Veteranes A) i Suni Perales, segona en Veteranes C.