25 de setembre de 2020 25/9/20

Torna l’activitat a la Universitat Popular de Gandia

    En acabar l’estiu la UPG reprén el seu habitual programa de cursos, tallers, exposicions i excursions. L’oferta per al curs 2017-2018 inclou 26 cursets quadrimestrals, 4 tallers temàtics i 2 programes d’excursions, al patrimoni natural i al patrimoni històricoartístic valencià. Són un total de 530 places disponibles repartides per tota la ciutat, amb múltiples horaris i destinats a tota la población major de 16 anys. Les dates d’inscripció són del 18 al 28 de setembre, tant a la Plaça de Loreto com als Centres Socials, mentre que la matrícula es podrà formalitzar del 3 al 13 d’octubre en horari de matí i de vesprada, només a les oficines de la UPG.

    Entre les novetats per al curs que ara comença destaquen els Tallers d’astronomia en Marxuquera, el de tècniques d’estampació artística (gravat) i el d’edició digital d’imatges.  

    Es mantenen els mateixos preus amb descomptes per a joves i jubilats. Hom pot obtindre informació més detallada de les matèries, horaris i llocs en www.gandia.org i en http://universitatpopulargandia.blogspot.com.es/

    De 9 a 14 i de 17 a 20 hores les oficines de la Plaça Loreto están obertes per a informar personalment a totes les persones interessades.

    Pujar