18 de setembre de 2020 18/9/20

El 5 de setembre comencen al CIG les matrícules d’Unimajors

  El Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València començarà el proper dilluns 5 de setembre el curs 2016-2017 amb l’obertura del procés de matrícula dels alumnes del programa d’Unimajors. Les classes donaran inici dimarts 4 d’octubre després de La Fira i Festa de Gandia.

  Els primers en matricular-se seran els alumnes de primer curs procedents d’Espera Activa. El 27 de setembre tancaran el procés de matriculació en Espera Activa les persones que no hagen resultat triades per a entrar a primer al sorteig realitzat a tal efecte el dia 9 del mateix mes. Aquestos alumnes cursaran dos assignatures al llarg de l’any, literatura espanyola i comunicació, per a no perdre el curs.

  Enguany el CIG ha rebut un total de 87 noves inscripcions per a primer d’Unimajors,
  amb quaranta places disponibles, i més de 500 alumnes al global entre Nivell Bàsic (de primer a tercer), Nivell Superior (quart i quint), Seminaris Permanents I i II i els cursos d’Espera Activa. A aquestes xifres es sumaran les de les persones que s’apunten a les places lliures de les assignatures optatives oferides a Unimajors, com ara fotografia, informàtica o anglès.

  L’oferta formativa manté les propostes d’altres anys amb Geografia, Dret, Història de l’Art, Filosofia, Música i Patrimoni, assignatures impartides per professorat de la Universitat de València. A més, per al curs 2016-2017 el Centre Internacional de Gandia proposa noves assignatures entre l’oferta d’optatives, com ara Ioga o Benestar i autoconeixement.

  El pla d’estudis d´Unimajors es divideix en dos nivells: Bàsic, de 600 hores amb tres cursos; i Superior, de 400 hores amb dos cursos. El completen un curs previ d’Espera Activa, les assignatures optatives i dos anys més de Seminari Permanent per a aquells que vullguen continuar amb la seua formació una volta obtingut el diploma. Per a formar part de la Universitat de Majors només s’ha de tindre 50 anys o més, inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

  Universitat de València

  Universitat de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar