23 de juliol de 2019 23/7/19

El Servef destina 2'4 milions d'euros a Gandia

El Servef destina 2'4 milions d'euros a Gandia - (foto 1)
MÉS FOTOS
El Servef destina 2'4 milions d'euros a Gandia - (foto 2)
El Servef destina 2'4 milions d'euros a Gandia - (foto 3)

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu ha visitat aquest matí el Centre d'Innovació per a l'Ocupació, URBALAB de Gandia, acompanyat de la regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, on ha explicat els projectes que el Servef està engegant a la nostra ciutat per tal de millorar les taxes d'ocupabilitat.

Així, el SERVEF destinarà entre 2017 i 2018 més de 2,4 milions d'euros a Gandia. Una inversió que beneficiarà al voltant de 1.000 aturats. També s'ha referit al programa Avalem Joves Plus que permetrà a 11 joves treballar a partir del pròxim mes de juliol en l'Ajuntament de Gandia. I ha recordat que a la nostra ciutat l'atur jove ha baixat un 20% en 2 anys, per dalt de la mitjana del País Valencià.

Finalment el secretari autonòmic ha conegut les magnifiques instal·lacions i els serveis que ofereix el Centre Urbalab "que va en línia amb els serveis que vol oferir el nou Servef. Per això vull posar-lo com a model per a exportar-lo a altres localitats", ha declarat.

D'altra banda, el secretari autonòmic d'Ocupació també ha anunciat hui que els ajuntaments de la Safor-Valldigna contractaran a partir del pròxim mes de juliol al voltant de 110 joves aturats menors de 30 anys a través del programa AVALEM Joves Plus.

Nomdedéu ha oferit aquestes xifres en dues rodes de premsa celebrades en l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i a l'Urbalab Gandia.

A Tavernes de la Valldigna Enric Nomdedéu ha presentat al costat de l'alcalde de la localitat, Jordi Juan, els resultats del nou pla de la Generalitat para propiciar la inserció laboral dels joves del que es beneficiaran 8 menors de 30 anys.

Nomdedéu ha aprofitat la seua visita per a conèixer els treballs que estan realitzant els alumnes-treballadors del Taller d'Ocupació d'aquest municipi al mateix temps que ha visitat les zones que han condicionat els alumnes per a revaloritzar els recursos turístics naturals.

El secretari autonòmic d'ocupació també ha conegut als 20 joves que acaben d'iniciar el nou programa T´Avalem amb el qual obtindran experiència laboral "i pel qual obtindran remuneració econòmica des del primer dia que comencen a treballar", ha assenyalat.

Nomdedéu ha volgut felicitar l'impuls de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per engegar nous projectes per a generar noves oportunitats laborals i que segons ha indicat "han permès reduir la desocupació juvenil en un 27%".