Castellano

El CA Safor Teika va estar en la Mitja Marató de València, Run Càncer de Gandia i Alacant Triatló

Alguns corredors del CA Safor Teika en el Mitja Marató de València
  • En els 21 km de la capital hi hagué una expedició de deu corredors ‘groguets’.

• En la cursa contra el càncer de Gandia Iván Ferrer va ser el segon de la classificació general i el primer de la local

• Podis en les seues respectives categories per a David Ferrairó i Rafael Rubio en l’Alacant Triatló.

Corredors del Club d'Atletisme Safor Teika van estar en diverses proves populars el passat cap de setmana. D'una banda, diumenge va tindre lloc la 30a Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, que van finalitzar María Alborch (1:52:42), Rosa Sabater (1:52:26), Jorge Anduig (1:33:43), Fernando Robles (1:28:18), Artur Vélez (2:03:39), Chimo Canet (1:48:03), Germán Carbonell (1:35:20), Andrés Figueres (1:38:59), Sara Molina (2:16:07) i Luis València (1:27:59).

També diumenge es va celebrar la Run Càncer de Gandia. En la cursa competitiva, de 7 km, Iván Ferrer va ser el segon de la classificació general i el primer de la local, amb un crono de 23:05. A més, Vicente Bel·lan va entrar en quarta posició. Roberto Moratal va ser el tercer de la classificació local, i el segon David Rodríguez, del DR Running Team. Van participar un total de deu corredors ‘groguets’.

A més, dissabte es va celebrar el Campionat Autonòmic Sprint dins de l'Alacant Triatló, amb 0,75 km de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de carrera a peu. Allà hi van estar David Ferrairó (segon en el grup d'edat 55-59, amb 1:11:31), Ino Moreno (1:13:45) i Rafael Rubio, tercer en el grup d'edat 50-54, amb 1:11:48.

Cross de Castelló

D'altra banda, diumenge va tindre lloc a Castelló la segona prova del Circuit Autonòmic de Camp a Través. El resultat més destacat va ser el de Neus Sansaloni, que va quedar primera en la categoria Sub18 (Juvenil), amb un temps de 16:38 sobre una distància de 4.400 metres. També participaren Lluna Villar (Sub14), Jacobo Ramírez, Alejandro Todolí, Blai Sampablo i Marc Grau, tots ells en Sub16, i Carla Breco en Sub20.

També van participar Empar Vizcaíno (absoluta), Lluna Villar i Pau Blasco (Sub14), Jacobo Ramírez, Alejandro Todolí, Blai Sampablo i Marc Grau, tots ells en Sub16, i Carla Breco en Sub-20.