El CA Safor Teika comença el curs amb energies renovades - (foto 5)
El CA Safor Teika comença el curs amb energies renovades - (foto 6)
El CA Safor Teika comença el curs amb energies renovades - (foto 7)
El CA Safor Teika comença el curs amb energies renovades - (foto 8)

El Club d'Atletisme Safor Teika ja ha représ les activitats després de l'aturada de les vacances d'agost. D'una banda, dijous, 2 de setembre, va tindre lloc a la pista d'atletisme de Gandia el primer entrenament del grup de triatló, dirigit per Carlos Ferrando. Cal recordar que l'escola d'atletisme i triatló manté obertes les inscripcions, fonamentalment a través de la 'web' oficial del club, i començarà oficialment el curs dilluns 13 de setembre.

D'altra banda, el passat diumenge al matí, i amb motiu de les Falles de Gandia, el club va organitzar un “entrenament faller”, que realitza des de fa quatre anys. Es tracta d'un recorregut suau de 14 quilòmetres per a visitar els monuments que plantaren totes les comissions de la ciutat, fent esport.

A més, diversos corredors ‘groguets’ van estar presents en sengles competicions que es van organitzar el passat cap de setmana a la comarca: la Volta a Peu a Miramar, de 8 km, i la marxa cicloturista ALÉ Cycling Gandia by SLT, de 140 km. Respecte de la primera, a Miramar hi van ser deu corredors. La posició més destacada va ser la de Carla Breco, primera en categoria júnior femenina amb 32:59.

En la marxa ciclista, limitada a 1.000 participants, van competir 8 ‘groguets’. El millor resultat va ser el d'Hugo Bona, que va quedar en la 93ª posició amb un temps de 4:29:34.

Finalment, el passat cap de setmana va arrencar la nova temporada de la Federació Espanyola de Triatló. Marina Camps va competir dissabte al Campionat d'Espanya de Triatló Sprint Juvenil, disputat a Banyoles (Girona), on va aconseguir la desena posició, amb un crono de 1:07:56.