Castellano

• Jesús Gomar va ser el segon classificat en la general de la veterana 10K gandiana, amb un temps de 32:20, a tres segons de el líder. Ximena Vélez va ser segona en Senior Femení

MÉS FOTOS
El CA Safor Teika va acudir un any més a la Cursa del Raval-Memorial Vicent Mañó de Gandia - (foto 2)

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar present amb 27 corredors en la prova reina de la XXVII Cursa de Raval de Gandia-Memorial Vicent Mañó, celebrada el passat divendres, 6 de desembre, sobre una distància de 10.000 metres. El resultat més destacat va ser la segona posició en la classificació general absoluta, i segona en categoria Sènior, per al gandià Jesús Gomar, que va parar el crono en 32 minuts i 20 segons, a tres segons de el líder, i a un ritme de 3:18 el quilòmetre.

Per la seua banda, Ximena Vélez va ser segona en Sènior Femení amb un temps de 43:36. En la categoria júnior, també en els 10K, Jhoel Faus va ser primer, Josuer Armando Rosero va ser tercer, i en xiques Carla Breco va ser primera i Neus Sansaloni, tercera.

En la cursa per a cadets (2.500 metres) va ser segon Salvador Escrivà en xics, mentre que en xiques Marina Camps i Yaiza Juan van ser primera i segona, respectivament.

Pel que fa a les curses per a xiquets, el CA Safor Teika va estar en bona part dels podis: Paula Fenollar (2a en Benjamí Fem.), Quim Alborch (1r en Benjamí Masc.), Rubén Escrivà (3r en Aleví Masc.), Erun Espinosa i Paula Martí (2a i 3a en Infantil Fem.), Joan Sastre, Xavi Cabanilles i Marc Grau (1r, 2n i 3r en Infantil Masc.), i Íker Llácer, tercer en Prebenjamí.