26 d’octubre de 2020 26/10/20

La Safor supera els mil contagis per COVID-19

La Safor supera els mil contagis per COVID-19 - (foto 1)
  • L'Àrea de Salut de Gandia registra una nova defunció, el quart aquesta setmana, i dels 1090 casos positius registrats des que acabara l'estat d'alarma, 860 han sigut donats d'alta i 230 romanen amb el virus actiu

La incidència de la pandèmia del COVID-19 a Gandia i a la comarca de la Safor ha sigut i és notable. Les autoritats sanitàries locals han confirmat que el Departament de Salut de Gandia ja ha superat els mil contagis per Coronavirus des que acabara l'estat d'alarma. Concretament han sigut 1090 les persones afectades pel virus. D'aquesta xifra total, cal destacar que 860 ja han sigut donats d'alta i, per tant, han superat la malaltia, i 230 infectats segueixen amb el virus actiu en el seu organisme.

A aquestes dades cal sumar el número de morts registrats en menys d'una setmana a Gandia i a la comarca, ja que ha ascendit fins a les quatre morts per COVID-19.

Encara que abans d'entrar en aquests últims dies les xifres eren altes en alguna jornada, les defuncions encara no s'havien ocasionat com ara. En tres dies consecutius van ser tres pacients de l'Hospital Francesc de Borja els que van perdre la vida a causa del virus. Ahir mateix va ser una quarta persona d'edat avançada la que va morir en el centre hospitalari gandià, romania ingressada en la planta de Coronavirus i no en l'UCI. En total han sigut quatre morts en tan sols cinc dies.

En aquests moments es troben ingressades a l'hospital 15 persones, totes elles tractant de véncer al Coronavirus sota la contínua atenció mèdica.

Els nous casos positius acumulats durant la jornada d'ahir van ser 20, tal com va confirmar la regidora de Sanitat de Gandia, Liduvina Gil. Aquests nous infectats ja estan comptabilitzats en la xifra total assenyalada al principi d'aquesta notícia.

Pujar