elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Safor hissa les seues banderes per a celebrar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

Els representants públics col.loquen la bandera de l'Orgull LGTBI a l'Ajuntament de Gandia
Els representants públics col.loquen la bandera de l'Orgull LGTBI a l'Ajuntament de Gandia
  • Els municipis de la comarca s'omplin de celebracions per a commemorar i reivindicar la igualtat

MÉS FOTOS
La Safor hissa les seues banderes per a celebrar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI - (foto 2)
La Safor hissa les seues banderes per a celebrar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI - (foto 3)
La Safor hissa les seues banderes per a celebrar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI - (foto 4)
La bandera de l'Orgull LGTBI a la façana de l'Ajuntament d'Oliva

Els ajuntaments de la comarca de la Safor han hissat la bandera de l'arc de Sant Martí com a símbol de l'Orgull LGTBI per a celebrar el seu Dia Internacional.

Aquest motiu de reivindicació de la igualtat entre tots els ciutadans i ciutadanes uneix a tots els consistoris més enllà de la política per a intentar excloure de la societat les distincions per sexe o altres motius mitjançant l'acceptació de les condicions que cada persona haja triat de manera lliure.

Els representants públics, alcaldes, regidors i associacions a favor de la igualtat han participat durant la jornada de hui en diversos actes commemoratius en els quals ha predominat el símbol característic de la pluralitat de colors en la bandera de l'Orgull LGTBI. Aquesta ha sigut onejada i col·locada en algunes de les façanes dels ajuntaments de la Safor després de llegir un manifest que ha seguit la línia de la igualtat entre totes les persones més enllà de les condicions que cadascun haja triat lliurement.

Durant aquest pròxim cap de setmana continuaran celebrant-se actes en suport al col·lectiu LGTBI. Això ocorre a Gandia, la capital de la comarca, on el Departament d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de la ciutat, amb la col·laboració del Consell Municipal de la Diversitat LGTBI, ha programat tota una sèrie d'activitats que es podran seguir de manera ‘en línia’.

Ajuntaments com el d'Oliva, Tavernes de la Valldigna, Gandia, Bellreguard, Ròtova o Almoines, al costat d'uns altres de la Safor, impulsen el seu suport i col·laboració amb el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI per a aconseguir en la societat l'acceptació de totes les persones que han volgut triar les seues condicions de vida d'una manera lliure i igual a la resta.

Pujar