20 de gener de 2021 20/1/21

El CA Safor Delikia Sport es bolca amb el 10K Nocturn Platja de Gandia Trasmediterránea

El CA Safor Delikia Sport es bolca amb el 10K Nocturn Platja de Gandia Trasmediterránea - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El CA Safor Delikia Sport es bolca amb el 10K Nocturn Platja de Gandia Trasmediterránea - (foto 2)
  El CA Safor Delikia Sport es bolca amb el 10K Nocturn Platja de Gandia Trasmediterránea - (foto 3)
  El CA Safor Delikia Sport es bolca amb el 10K Nocturn Platja de Gandia Trasmediterránea - (foto 4)
  El CA Safor Delikia Sport es bolca amb el 10K Nocturn Platja de Gandia Trasmediterránea - (foto 5)

  El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport es va bolcar amb el 10K Nocturn Platja de Gandia-Memorial Toni Herreros, que es va celebrar dissabte passat. En l'aspecte esportiu van prendre l’eixida un total de 53 corredors ‘groguets’. Els resultats més destacats van ser per a Andrea Abad, tercera dona amb un temps de 37:56, i primera en les categories promesa i local, i la quarta posició en la classificació absoluta masculina de l’atleta d’origen marroquí establert a Xàbia Nizar Lakhlifi, que també va ser primer en promesa, amb un crono de 32:02, a tres segons del tercer.

  També hi va haver diversos podis locals. En dones, la millor va ser Andrea Abad, seguida de Mónica Mahiques, segona amb 41:50, i en el podi local masculí va ser segon Iván Ferrer, amb 35:22.

  D’altra banda, en el capítol extraesportiu, i en ser el CA Safor l’organitzador de la cursa, nombrosos voluntaris del club van treballar en aspectes com el repartiment d'aigua, avituallament, control d’encreuaments o guarda-roba, on també s’hi van sumar els del Gandia Hoquei Club o els veïns de Benipeixcar.

   

  Pujar