elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
Del 4 al 6 de maig

Tot el que has de saber sobre la VII Fira del Motor Gandia

Tot el que has de saber sobre la VII Fira del Motor Gandia
  • El centre de la ciutat es converteix en els pròxims dies en un aparador de més de 20.000 metres d'exposició dedicats a cotxes i motos de més de trenta marques diferents

MÉS FOTOS
Tot el que has de saber sobre la VII Fira del Motor Gandia - (foto 2)
Tot el que has de saber sobre la VII Fira del Motor Gandia - (foto 3)

Divendres que ve 4 de maig comença una de les fires del motor més esperades en tota la Comunitat. Parlem de la VII Fira del Motor Gandia que se celebra del 4 al 6 de maig en la capital de La Safor i que transforma tot el seu centre en un gran expositor -uns 20.000 metres quadrats- dedicat a la promoció de vehicles i motos de primera mà i d'ocasió.

I perquè no perdes l'oportunitat de visitar aquesta fira, especialment preparada per a la família i amb esdeveniments per a tots els públics, et donem tots els detalls a continuació:

QUÈ ÉS

La Fira Motor Gandia 2018 és una de les majors exposicions de venda de vehicles nous i de ocasió. Participen 17 concessionaris de cotxes amb vehicle nou (més de 20 marques), 4 de vehicle d'ocasió i 6 empreses del món de les motos, amb al voltant de 12 marques. En total, més de trenta expositors, 42 marques i quasi 600 models disponibles.

EXPOSICIÓ EN EL CENTRE

La distribució de les marques i concessionaris serà molt similar a la d'anys anteriors, en el centre de la ciutat. Així, hauran 20.000 metres quadrats d'exposició a l'aire lliure entre la plaça Major, el Passeig dels Germanies, la plaça Prado, la plaça Tirant i els carrers adjacents. Com a novetat, la plaça Tirant es dedicarà enguany al vehicle d'ocasió ja que participen dues empreses més d'aqueix sector. La plaça Major (la de l'Ajuntament) estarà dedicada a les motos -hi ha una empresa nova- i comptarà amb una secció per a motos elèctriques.

UBICACIÓ PER ZONES

Zona Nord: Nissan, BMW, Mini, Volvo i la zona Moto.
Zona Sud: Kia, Ssangyong, Fiat, Alfa, Hyundai, Jeep, Abarth i Mazda.
Zona Oest: Jaguar, Mercedes Benz, Seat, Audi, Volkswagen.
Zona Est: Renault, Citroën, Peugeot, Open, Ford, Toyota, Automòbils Enguiz, Egocars, Autodos i Furgogandia.

COMPRAR A BON PREU

És una fira en la qual se cerca la continuïtat però també la utilitat. L'any passat es van augmentar un 20% les vendes, al voltant de 6 milions d'euros, i enguany s'espera créixer en un milió d'euros més, recuperant-se dels anys anteriors a la crisi. Uns bons indicadors que també es veuen en la secció de dues rodes. De fet, enguany s'augmenta amb un*stand més i amb una novetat, el rentin de tres anys.

A més, aquesta fira és una gran oportunitat per a trobar el vehicle que cerques ja que els descomptes poden superar els 1.200 euros en el cas dels vehicles. En total, es van a poder veure quasi 600 models de tot tipus de cotxes i motos.

UNA FIRA PER A TOTA LA FAMÍLIA

La fira es desenvolupa en el casc històric de Gandia i està enfocada a tota la família. S'espera que unes 60.000 persones s'acosten durant aquests tres dies a la capital de La Safor per a visitar els stands de Fira Motor Gandia.

I atès que és una trobada apta per a tota la família, hi ha disponible una zona infantil. Així, els xiquets aprendran a desplaçar-se de forma cívica per la ciutat amb el circuit infantil d'educació per a la mobilitat que estarà obert durant aquests dies.

PROGRAMACIÓ

La Fira s'inaugura el divendres 4 de maig a les 12:30. Durant els tres dies que dura la fira, hauran activitats i jocs infantils en diferents punts del centre. Per a participar en aquestes activitats, s'han d'arreplegar els tiquets gratuïts dels comerços associats al Centre Històric Comercial o als stands dels concessionaris. A més, també hauran espectacles en la plaça del Tirant i en la plaça del Prado.

CONSELLS ÚTILS DE TRANSPORT

A causa que la fira ocupa pràcticament tot el centre de la ciutat, des del dijous 3 fins al dilluns 7 de maig estarà prohibit aparcar en les zones on se celebre. A més, es farà una inversió de trànsit en alguns carrers perquè el tràfic siga el més fluït possible. Pots consultar tots els detalls en aquest enllaç.

Tota la informació sobre Fira del Motor es pot consultar en: www.firamotorgandia.com

Pujar