elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dispositiu especial de trànsit i seguretat amb motiu de la VII Fira del Motor Gandia

Dispositiu especial de trànsit i seguretat amb motiu de la VII Fira del Motor Gandia

  Les regidores de Seguretat, Mobilitat i Trànsit i Polítiques Econòmiques (Comerç), Àngels Pérez i Alícia Izquierdo, respectivament, han presentat aquest matí el dispositiu especial de seguretat i transit, així com les activitats complementàries previstes amb motiu de la celebració de la VII Fira del Motor Gandia, del 4 al 6 de maig.

  CARRERS TALLATS O AMB PROHIBICIÓ D’ESTACIONAMENT

  Amb motiu del muntatge de les instal·lacions eventuals en zones de vianants, es prohibirà l’aparcament a les zones on tindrà lloc la fira, des de les 08:00 hores del dia 3 de maig fins les 08:00 hores del dia 7 de maig.

  Es prohibeix l’aparcament, des de les 08:00 hores del dia 4 de maig fins les 08:00 hores del dia 7 de maig a la Plaça Major, C/ Jesuïtes, Passeig de les Germanies i C/ Mestre Giner.

  S’hi tancarà al trànsit els següents llocs, des de les 14:00 hores del dia 04 fins les 08:00 hores del dia 7 de maig:

  - Ps. de les Germanies, encreuament a la plaça Crist Rei (direcció Plaça Tirant), una tanca amb cartell informatiu “ACCÉS TALLAT CENTRE CIUTAT”.

  - Ps. de les Germanies, encreuament al C/ Ferrocarril d’Alcoi (direcció plaça Tirant), tres tanques amb senyal de direcció prohibida.

  - Ps. de les Germanies, encreuament al C/ Ferrocarril d’Alcoi (direcció plaça Crist Rei ), tres tanques amb senyal de direcció prohibida.

  - Ps. de les Germanies, encreuament al C/ Sant Vicent (direcció plaça Tirant), tres tanques amb senyal de direcció prohibida.

  - Ps. de les Germanies, encreuament al C/ Sant Rafael (direcció plaça Crist Rei), tres tanques amb senyal de direcció prohibida.

  - C/ Pare Carles Ferris, encreuament al C/ Bairén, dos tanques amb senyal de direcció prohibida.

  - C/ Oliva, encreuament a la redona del C/ Vora Riu, una tanca amb cartell informatiu “ACCÉS TANCAT CENTRE CIUTAT”.

  - C/ de Baix, encreuament al C/ Oliva, dos tanques amb senyal de direcció prohibida i direcció obligatòria a l’esquerre (per eixir pel C/ Muetzí).

  - C/ Canonge Noguera, encreuament al C/ Mesquita del Raval, dos tanques amb senyal de direcció prohibida.

  - C/ 9 d’octubre, encreuament al C/ Sant Rafael, una tanca amb cartell informatiu “ACCÉS TANCAT CENTRE CIUTAT”.

  - C/ Sant Francesc de Borja, encreuament al C/ Alzira, una tanca amb cartell informatiu “ACCÉS TANCAT CENTRE CIUTAT”.

  - C/ Jaume Torres, encreuament al C/ Sant Rafael, una tanca amb cartell informatiu “ACCÉS TANCAT CENTRE CIUTAT”.

  - Plaça Maria Enríquez, encreuament a l’Av. d’Alacant, una tanca amb cartell informatiu “ACCÉS TALLAT CENTRE CIUTAT”.

  - C/ Carmelites, creuament al C/ Carmesina, tres tanques amb senyal de direcció prohibida i direcció obligatòria  a la dreta.

  - C/ Carmelites, encreuament al C/ Arcs, quatre tanques amb senyal de direcció prohibida, dos a cada costat.

  - C/ Jesuïtes, encreuament al C/ Duc Alfons el Vell, dos tanques.

  - C/ Moran Roda, encreuament al Ps. de les Germanies, una tanca.

  INVERSIÓ DEL TRÀNSIT

  Es farà inversió del trànsit a la Plaça de la Vila, per tal de que el trànsit puga entrar per la Plaça de la Vila i eixir per el C/ Sant Pasqual, des de les 14:00 hores del dia 3 fins les 08:00 hores del dia 7 de maig.

  També es farà inversió del trànsit al C/ Bairen, tram comprés entre el C/ Cavanilles i el C/ Pellers, per tal de que el trànsit puga entrar per el C/ Cavanilles i eixir per el C/ Pellers, des de les 14:00 hores del dia 04 fins les 08:00 hores del dia 08 de maig.

  SEGURETAT

  Hi haurà un servei extraordinari de la Policia Local el qual controlarà els tancaments del trànsit i el desenvolupament de la Fira, per les zones d’exposició. La Policia Nacional també participarà en les tasques de vigilància, de forma coordinada.

  Els vials afectats per l’exposició dels vehicles permetran el pas dels vehicles d’urgència, per atendre qualsevol incidència que hi puga sorgir. A més, també es disposarà de servei de vigilància privada a totes les zones d’exposició.

  Per la seua banda, Protecció Civil també destinarà part del voluntariat per al control del tancament perimetral de les zones d’exposició. De nou, dins del servei preventiu sanitari, hi haurà una posta sanitària fixa de Creu Roja, de 10 a 20 hores, a la plaça Tirant.

  TRANSPORT PÚBLIC

  Urbanet Línia 3:  Del 3 a les 14 hres fins al 7 de maig 8 hores, es desviarà per:

  Avinguda d’Alacant, c/ Vora Riu, C/ Tetuà, Av. del Raval...

  Marina Gandiense: Amb motiu dels tallaments del trànsit al Passeig de les Germanies, el servei de la Marina Gandiense vora afectat el servei per dintre de la ciutat, des de les 10.00 hores i fins les 20.00 hores, que sols es disposarà de RENFE – PLATJA – RENFE. Quedant per dintre de la ciutat l’Urbanet.

  CIRCULARS VEÏNAL

  Des de fa uns dies s’han repartit 3 models de circulars a les zones afectades pels tallaments de trànsit i la ubicació dels estands de la Fira:

  En primer lloc, recordant als propietaris de cotxeres que, al igual que l‘any passat, poden disposar d’aparcament gratuït durant eixos dies al pàrquing del Prado, retirant els tiquets. Al veïnat se li ha fet una sèrie de recomanacions, com ara que és important que porten la seua tarja identificativa de resident per a accedir amb vehicle als seus carrers. Finalment, es recomana als hostalers que facen ús de la càrrega i descarrega abans de les 10.00 hores del matí o a partir de les 20.00 hores. O bé a peu. 

  Per a qualsevol incident, la ciutadania pot posar-se en contacte amb la policia local al telèfon 962878800.

  PROGRAMACIÓ

  La Fira s’inaugurà oficialment divendres, a les 12.30 hores, amb una visita als expositors en companyia de les autoritats municipals i que partirà de davant de l’Ajuntament de Gandia. Durant els dies de la Fira del Motor hi haurà activitats i jocs infantils a diferents punts del centre. Els tiquets gratuïts es poden retirar als comerços associats al Centre Històric Comercial o als estands dels concessionaris.

  A més, durant els dies que dure la Fira es realitzaran diversos espectacles a la Plaça del Tirant i la Plaça del Prado.

  Pujar