20 de setembre de 2020 20/9/20

Premis Cangur de Matemàtiques al Campus de Gandia UPV

Premis Cangur de Matemàtiques al Campus de Gandia UPV - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Premis Cangur de Matemàtiques al Campus de Gandia UPV - (foto 2)
  Premis Cangur de Matemàtiques al Campus de Gandia UPV - (foto 3)
  Premis Cangur de Matemàtiques al Campus de Gandia UPV - (foto 4)
  Premis Cangur de Matemàtiques al Campus de Gandia UPV - (foto 5)

  El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València UPV va acollir ahir dijous 30 de maig per la vesprada el lliurament dels Premis de la Prova Cangur de Matemàtiques 2019, una iniciativa que vol contribuir al foment d'aquesta ciència entre els estudiants d'ESO i Batxillerat, mitjançant una competició divertida on el més important és l'enginy.  La Prova Cangur es va realitzar el 21 de març amb un total d’11243 participants de tota la Comunitat Valenciana.  A la web http://cangur.alcoi.upv.es/ es poden consultar els estudiants premiats.

  La Prova Cangur està convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques i organitzada per les respectives comissions balear, valenciana i catalana; a la Comunitat Valenciana l’entitat organitzadora és la Societat d'Educació Matemàtica Al-Khwarizmi, que compta amb  la col·laboració de la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València, la Universitat Jaume I i la Universitat d’Alacant. Enguany, el Campus de Gandia de la UPV ha sigut responsable de la Gala de lliurament de Premis.  En aquest acte s’han atorgat els reconeixements a les deu millors puntuacions obtingudes en cadascun dels sis nivells, des de 1r ESO fins a 2n de Batxillerat; a més, s’ha premiat amb els pins d’argent als alumnes de 2n de Batxillerat que han obtingut puntuacions significatives en tots els nivells.

  Segons Almanzor Sapena, professor de matemàtiques del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València i coordinador de les Proves Cangur al Campus, tant els estudiants premiats com les famílies i organitzacions participants van gaudir amb aquesta Gala, que posa el punt i final a un esforç conjunt que es realitza cada any per estimular el coneixement de les matemàtiques.

  Universitat Politècnica de València

  Universitat Politècnica de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar