24 de novembre de 2020 24/11/20

La platja de Gandia estrena la seua nova activitat aquàtica per a l'estiu

Nou canal de natació a la platja de Gandia
Nou canal de natació a la platja de Gandia
  • Està en funcionament un canal de natació en mar oberta de més de 1.000 metres

L'Ajuntament de Gandia ha donat hui el tret d'eixida a una nova activitat aquàtica que permet unir l'esport amb la platja i les bones temperatures que es registren en aquesta temporada estival.

Ja està en funcionament a la platja de Gandia el nou canal de natació en mar oberta amb el qual es podrà gaudir d'un total de 1.000 metres delimitats per 10 boies i que es troba a 200 metres de la riba de la platja Nord. L'accés directe al nou canal de nade és des de la Avinguda del Nord i és apte per a diferents nivells esportius i comprén totes les edats. Els serveis de socorrisme vigilaran aquesta nova zona de natació igual que ho fan amb la resta de la platja. Aquest servei, al costat de la Creu Roja, ha vist augmentat el seu número de personal per a aquesta temporada estival marcada per la pandèmia del Coronavirus i en la qual tenen com a premissa principal garantir el compliment de les noves normes de seguretat i de distanciament social.

Segons ha explicat la regidora d'Esports de Gandia, Lydia Morant, obrir aquest primer canal de natació a la platja de Gandia suposa “desmasificar les instal·lacions esportives que ara mateix no poden prestar els seus serveis pel COVID-19 i, al mateix temps, incentivem la pràctica esportiva en la naturalesa amb total garantia de seguretat per als usuaris”.

El consistori recomana l'ús d'aquest nou canal de nade de dilluns a diumenge en l'horari comprés entre les 10 i les 20 hores, amb bandera verda i sempre seguint les indicacions del personal de vigilància de la platja. A més d'això, han emés una recomanació que el canal siga utilitzat per gent amb experiència en natació i en aigües obertes per seguretat, més enllà de portar una indumentària cridanera perquè els socorristes puguen distingir amb facilitat als nadadors i socórrer-los si fora necessari.

Amb aquest nou servei en la mar de la platja de Gandia, se suma una activitat més perquè tota la gent que trie aquesta destinació en la temporada estival puga gaudir i amplien les seues zones per a evitar així les massificacions que ocasionarien problemes per la pandèmia del Coronavirus.

Pujar