elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Palaudiovisual espera una gran rebuda a la projecció de l’òpera ‘Nabucco’

El Palaudiovisual espera una gran rebuda a la projecció de l’òpera ‘Nabucco’
  • La projecció serà a les 22:00h, podent comprar les entrades des de mitja hora abans per un preu de 3 euros la cadira i cinc l’hamaca

MÉS FOTOS
El Palaudiovisual espera una gran rebuda a la projecció de l’òpera ‘Nabucco’ - (foto 2)

La secció de Música en Pantalla del projecte Palaudiovisual, organitzada per l’Ajuntament de Gandia, en col·laboració amb la Fundació Palau Ducal dels Borja, continua el hui, divendres 9 d’agost, amb la projecció de l’òpera Nabucco, enregistrada a l’Arena de Verona (s’adjunta fitxa).

La projecció tindrà lloc a les 22 hores en el Pati d’Armes del Palau dels Borja. Les entrades estan a la venda a partir de les 21:30h a un preu de 3€ la cadira 5€ el de l’hamaca.

Aquesta increïble obra de Giuseppe Verdi va obrir l’edició en 2017 al Verona Arena Festival, amb una posada en escena d’Arnaud Bernard. Dividida en quatre actes, en un llibret de Termistocle Solera, representa l’antiga Babilònia i el seu apogeu, a més de relatar l’historia dels esclaus jueus que, recolzats pel sacerdot Zacharia, lluiten per la seua llibertat i fe religiosa.

S’espera que aquesta obra creada a 1842, sent el primer gran èxit de Verdi, tinga una gran acceptació a la ciutat i faça gaudir a tots de l’òpera.

Pujar