Neus Mas guanya el 10K de Rafal en categoria femenina

Neus Mas guanya el 10K de Rafal  en categoria femenina

• Corredors ‘groguets’ també van estar en el triatló d'Oliva i en la 15K Nocturna de València

MÉS FOTOS
Neus Mas guanya el 10K de Rafal  en categoria femenina - (foto 2)
Neus Mas guanya el 10K de Rafal  en categoria femenina - (foto 3)

El Club d'Atletisme Safor Teika va estar el passat cap de setmana en diverses proves populars. En Rafal (Alacant) es va celebrar dissabte la VII Cursa Popular Vila de Rafal 5 i 10K. En els 10K va participar Neus Mas. La crevillentina va ser campiona d'esta prova en categoria femenina, amb un temps de 37:07, a un ritme de 3:42 el quilòmetre, cosa que va suposar rècord femení de la cursa.

També dissabte, però a València, va tindre lloc la 15K Nocturna Banco Mediolanum, on hi hagué quatre corredors ‘groguets’: Raúl Espinosa (1:06:01), Juan Corral (1:14:54), Valeria Moreno (01:19:09) i Rosa Sabater, amb 1:35:24.

D'altra banda, en el triatló de mitja distància d'Oliva, diumenge, va estar Sergio Moreno Mataix (G60-64), amb un crono de 4:52:35. La prova consistia en 7,9 km de cursa, 81,3 km de ciclisme i 11,7 km de carrera a peu.