25 d’octubre de 2020 25/10/20

Marxuquera augmenta el nombre d'activitats durant les festes nadalenques

Marxuquera augmenta el nombre d'activitats durant les festes nadalenques - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Marxuquera augmenta el nombre d'activitats durant les festes nadalenques - (foto 2)

  El president de la Junta de Districte de Marxuquera, Jose Manuel Prieto; acompanyat per Jacobo Romero, presidents de l'Associació de Festers de Marxuquera; han presentat aquest matí les activitats que s'han organitzat a la barriada amb motiu de les festes nadalenques.

  Prieto ha incidit que en aquest any s'ha fet un esforç especial per augmentar les activitats que se celebren durant el Nadal organitzades per la Junta de Districte i la comissió de Festers. "Volem que tothom puga sentir i gaudir aquestes festes, sobretot els més menuts. Tindrem visita del Pare Noel i el seu patge per recollir les cartes i el 24 de desembre el Pare Noel lliurarà els regals als nens i nenes amb el Centre Social".

  Jacobo Romero, va voler agrair a l'Ajuntament i a la Junta de Districte la col·laboració que presten per posar en marxa totes les activitats programades. "Per a nosaltres són unes dates molt importants i com a associació hem organitzat diverses activitats adreçades a tots els públics".

  Programació d’Activitats: Nadal a Marxuquera 2019 2020

  Dissabte 21 de desembre

  - 21.30 h. Sopar del Pobre al Centre Social (Més informació al Facebook de Festes Marxuquera; reserves fins al 19/12/19).

  Dimarts 24 de desembre

  - 10.30 a 13.30 hores. Plaça de l’Ermita

  El Pare Noel ens visita a la seua caseta nadalenca, vol que li conteu les anècdotes que vos han passat aquest any. A més, podrà jugar amb els jocs que hem preparat per tu!                                            

  - De 15.30  a 18.30 hores: Arreplegada de les cartes per al Pare Noel.

  - 19.30h: Arribada del Pare Noel al Centre Social de Marxuquera, acompanyat pels seus ajudants, on faran lliurament dels regals a cada xiquet/a.

  01 h: Celebració de la Nit de Nadal al Centre Social després de sopar.

  Organitzat per la Comissió de Festes de Marxuquera.

  Diumenge 29 de desembre

  - De 17.30 a 20.30 hores. Plaça de l’Ermita.

  El patge Reial ens espera per portar-li la carta per als Reis Mags d’Orient. A més, gaudiràs dels jocs de fusta. Organitzat pel Departament de Comerç.

  L’Associació de festers de Marxuquera, realitzarà un taller de rotllets de canella, taller de manualitats nadalenques i xocolatada per als assistents.

  Pujar