elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'atur baixa a la Safor durant el mes de juliol

L'atur baixa a la Safor durant el mes de juliol
  • Els registres marquen 1090 persones parades menys que el mes de juny

Si les dades de l'atur a Gandia i a la comarca de la Safor a juny havien sigut poc esperançadores, el mes de juliol dona una espenta positiva i disminueix la xifra en 1090 persones parades menys.

Així ho demostren les xifres registrades en el SERVEF durant el mes de juliol, que notifica aquesta baixada de més de mil persones però situa el total d'aturats en els 15.434 a la comarca de la Safor.

1090 aturats menys suposen una disminució mensual del 6,60%, la qual cosa és una oportunitat positiva dins de les grans complicacions de les circumstàncies actuals en l'àmbit laboral.

Si ens centrem en les dades anuals, podem afirmar que la Safor ha patit un increment de 3044 persones parades respecte a les dades registrades durant aquest mateix mes però de l'any passat. Això equival a un 24,57% de pujada anual en quant a desocupació.

En definitiva, les dades de l'atur del mes de juliol a la comarca de la Safor donen un respir, ja que 1090 persones ja no estan desocupades i han trobat un treball malgrat les greus conseqüències que està portant la pandèmia del COVID-19, que en comparació amb l'estiu passat ha deixat 3044 persones desocupades més.

La incidència d'aquesta crisi sanitària és, sens dubte, extrapolable a l'econòmica, ja que la incertesa s'apodera de gran quantitat d'empreses i negocis, la qual cosa fa que cresquen els contractes temporals i cada vegada siga més difícil trobar indefinits.

Pujar