30 de setembre de 2020 30/9/20

L’Ajuntament espera que l’Autoritat Portuària tinga sensibilitat amb el port de Gandia

  • Confien que es trie el millor projecte de gestió i explotació del port esportiu per a la ciutat

Davant les informacions aparegudes en els mitjans de comunicació els darrers dies sobre la presentació de dos projectes per a la concessió administrativa del port esportiu i la seua explotació, des del govern de Gandia recorden que es tracta d'un espai portuari, la gestió i adjudicació del qual, correspon a l'Autoritat Portuària de València (APV).

En aquest sentit, i tenint en compte que el consistori no té competència en aquesta matèria, des del govern municipal demanen a l'APV que tinga sensibilitat amb el port de Gandia i trie per a la ciutat el millor projecte.

Des de l'Ajuntament de Gandia esperen que de la nova concessió no es done ni una passa enrere, però que tampoc es produïsca una situació d'estancament. "Gandia mereix un port esportiu modern i que genere riquesa i oportunitats de futur".

Finalment, el govern de Gandia insistix que s'espera que per a la ciutat es trie el millor projecte i que aquest ajude al fet que Gandia continue creixent com una de les ciutats portuàries de la Mediterrània.

Pujar