5 de juny de 2020 5/6/20

Dia Internacional de les Dones i les Xiquetes a la Ciència

Dia Internacional de les Dones i les Xiquetes a la Ciència - (foto 1)

  El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València i l'Ajuntament de Gandia col·laboren en l'organització del taller, 'Curie, un conte actiu', que té lloc dissabte 10 de febrer, d'11.30h a 13.00h, en la Casa de cultura Marquès González de Quirós de Gandia; L'acció també conta amb el suport del Programa d'Accions Culturals (PAC 2018) de la UPV. L'assistència és gratuïta fins completar la capacitat del local.

  L'activitat està dirigida a famílies amb xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys i forma part de les accions del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència.

  L'objectiu de l'activitat 'Curie, un conte actiu' és donar a conèixer la història de la més important científica de tots els temps: Marie Sklodowska-Curie. En clau de conte, el grup 'Los gatos con batas' dóna vida a una vida èpica amb música, llum i color. A més, es realitzaran demostracions científiques i experiments sorprenents.

  L'Organització de Nacions Unides ha declarat l'11 de febrer com el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta a la Ciència, amb l'objectiu d'ajudar a visibilizar el treball de les científiques, a crear rols femenins en els àmbits de la ciència i l'enginyeria i a promoure pràctiques que afavorisquen la igualtat de gènere en l'àmbit científic.

  El comitè d'igualtat del Campus de Gandia de la UPV, format per estudiants, professores i personal d'administració i serveis és responsable d'aquesta iniciativa des del Campus, amb la col·laboració de la Regidoria d'Igualtat i Dóna de lAjuntament de Gandia.

  Universitat Politècnica de València

  Universitat Politècnica de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar