6 d’agost de 2020 6/8/20

Els hotelers de Gandia encaren el mes de juliol amb més del 90% dels seus locals oberts

Platja de Gandia
Platja de Gandia
  • La capital de la Safor se situa per damunt de la mitjana nacional de reserves tant en hotels com en apartaments turístics

MÉS FOTOS
Els hotelers de Gandia encaren el mes de juliol amb més del 90% dels seus locals oberts - (foto 2)
Els hotelers de Gandia encaren el mes de juliol amb més del 90% dels seus locals oberts - (foto 3)
Els hotelers de Gandia encaren el mes de juliol amb més del 90% dels seus locals oberts - (foto 4)

L'arribada del mes de juliol arriba com una glopada d'aire fresc per als hotels de la platja de Gandia, que s'enfrontaven a la seua temporada turística d'estiu amb la incertesa que porta amb si la pandèmia del Coronavirus.

Amb l'estrena d'aquest nou mes d'estiu demà, dia 1 de juliol, més del 90% dels hotels i apartaments turístics de la platja de Gandia obriran de nou les seues portes i estaran funcionant a ple rendiment. A més de que amb aquesta xifra s'esclareix que es reprén la nova normalitat en aquesta zona, les dades de reserves van concordes. Tal com ha explicat el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, “la platja es troba per damunt de la mitjana nacional de reserves tant als hotels com als apartaments turístics”. Això, segons l'edil, confirma que la zona costanera de la capital de la Safor “s'ha consolidat com una destinació turística forta, de qualitat i amb totes les garanties per a gaudir de l'estiu amb total confiança”.

És important destacar que els hotels i apartaments turístics reobriran amb totes i cadascuna de les mesures de seguretat sanitària estipulades per les autoritats per a dur a terme les reobertures en aquesta nova etapa posterior als pitjors moments de la pandèmia del COVID-19. Per tant, aquests establiments acolliran als turistes amb les seues instal·lacions a ple rendiment però adaptades a aquestes noves normes, que seran d'obligat compliment per a tot el que accedisca.

Mascarell té clar que “no serà un estiu per a tirar coets, però confiem a allargar la temporada estival el màxim possible, fins i tot fins al mes d'octubre”.

Per descomptat, aquesta època de l'any tan propícia per als viatges i les vacances estarà marcada, com no podria ser d'una altra manera, per l'evolució de la pandèmia del Coronavirus i de l'aparició o no de nous focus de contagi de la malaltia. De mantindre's l'estabilitat com fins ara, la temporada turística seguirà el seu curs, però si el número d'infectats i de morts s'incrementara notablement podria tornar a causar greus conseqüències com en els inicis del COVID-19 en la societat.

“La platja de Gandia, els seus hotels i apartaments turístics són, per tant, una destinació segura i consolidada per a rebre als turistes amb totes les garanties sanitàries possibles i cuidant a totes les persones que arriben per igual, siguen de Madrid o de qualsevol altra part”, ha conclòs Mascarell.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar