elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

No hi haurà col·legi a Gandia els dies 17 i 18 de març, malgrat no celebrar-se les Falles

No hi haurà col·legi a Gandia els dies 17 i 18 de març, malgrat no celebrar-se les Falles
  • El Consell Escolar ho ha decidit per unanimitat i desoeix la recomanació sanitària, la petició del President Ximo Puig i la de l'Ajuntament local perquè foren lectius

El Consell Escolar de Gandia ha decidit per unanimitat mantindre com “no lectius” els dies 17 i 18 de març, tal com va avançar elperiodic.com.

No hi haurà classe malgrat no celebrar-se les Falles d'enguany per l'actual situació de la pandèmia del Coronavirus.

El Consell Escolar de la ciutat de Gandia ha tancat l'orella a les recomanacions sanitàries, que indicaven que seria millor que els escolars anaren a classe aqueixos dies per a així evitar que augmenten les reunions socials o familiars.

Totes les parts van exposar els seus arguments en el Consell celebrat ahir a les 19.00 hores de manera telemàtica, però la decisió va ser unànime per parts dels representants que tenien el poder de vot.

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, es va fer ressò de la recomanació que els dies 17 i 18 de març hi haguera classe per a no provocar possibles efectes negatius en el moment actual de la pandèmia.

L'àmbit escolar i els docents han decidit per unanimitat que no hi haja classe, per la qual cosa els alumnes tindran festa a pesar que les Falles del 2021 no se celebraran ni hi haurà cap mena de motiu festiu durant aqueixes jornades.

Cal recordar que tant l'Ajuntament de Gandia com la Federació de Falles de la ciutat van demanar que els dies 17 i 18 d'aquest mes els alumnes acudiren a classe perquè no hi ha res a celebrar i perquè les autoritats sanitàries ho recomanaven.

Malgrat totes les indicacions per a evitar que empitjore la pandèmia, els docents han decidit que aqueixos dos dies no hi haja classe i tinguen festa.

Aquesta decisió també repercuteix en l'àmbit familiar, ja que són molts els pares i mares que es veuran en serioses complicacions per a atendre els seus fills durant aqueixos dos dies en què els adults continuaran tenint obligacions laborals.

Pujar