22 de novembre de 2019 22/11/19

Gandia remodelarà els consultoris auxiliar del Raval i Benipeixcar

Gandia remodelarà els consultoris auxiliar del Raval i Benipeixcar - (foto 1)

  Aquest matí la regidora de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil ha comparegut en roda de premsa per a informar sobre les subvencions concebudes per la Conselleria de Sanitat i Salut Pública. 

  Es van convocar el passat 15 de març de 2019 per a la intervenció arquitectònica en locals destinats a la prestació d'assistència sanitària en municipis de la Comunitat Valenciana.

  Gandia ha rebut dues prestacions per a la rehabilitació, conservació i manteniment del Concultorio auxiliar del Raval i de Benipeixcar. Les ajudes han sigut de 74.101,05€ i 18.289,05€ respectivament. 

  L'Ajuntament de Gandia té la voluntat de donar solució a l'estat de deterioració que presenten algunes dependències de tots dos centres auxiliars, i tenen com a objectiu promoure una solució racional, concorde i en constància amb la seguretat de les persones i en condicions per als usuaris del centre. 

  Liduvina ha explicat que: “les obres començaran a meitat de juliol, acabaran a l'agost i al setembre ja estarà tot a punt”. La regidora ha mostrat la seua satisfacció amb l'ajuda obtinguda i ha afegit que: “ens ajudaran moltíssim a millorar els dos espais de salut que donen assistència a la població en els llocs de Benipeixcar i el Raval”.

  ocultar
  Gandia remodelarà els consultoris auxiliar del Raval i Benipeixcar
  Pujar