8 de març de 2021 8/3/21

Gandia es planteja celebrar la Fira del Motor adaptant-la a la situació de la pandèmia

Foto d'arxiu
Foto d'arxiu
  • El consistori maneja diverses dates, fins i tot la de principis de maig com cada any

L'Ajuntament de Gandia es planteja celebrar la Fira del Motor 2021 amb l'exigència d'adaptar-la a les circumstàncies actuals marcades directament per la pandèmia del Coronavirus.

Només es durà a terme si es poden garantir les màximes condicions de seguretat sanitària, ja que aquest esdeveniment alberga cada any a una gran quantitat de persones de la ciutat i dels diferents pobles de la comarca de la Safor.

El regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez, ja contempla aquesta possibilitat i ha mantingut una reunió amb Víctor Moll, el representant de les empreses participants en aquesta Fira del Motor.

Tots dos han avaluat la situació sanitària actual de la ciutat de Gandia i ja treballen en diferents escenaris d'actuació per a poder celebrar l'esdeveniment.

S'han plantejat la data tradicional, principi del mes de maig, quan se celebra any rere any, i diverses dates més com a possibilitat.

L'evolució futura indicarà si l'esdeveniment pot realitzar-se o no, tenint en compte que en aquests moments l'Àrea de Salut de Gandia es troba en alerta per la gran pressió hospitalària, pels ingressos en l'UCI, les defuncions i la incessant pujada de nous contagiats diàriament.

Pujar