30 d’octubre de 2020 30/10/20

Gandia, escenari de l'última pel·lícula del director Javier Fesser

Gandia, escenari de l'última pel·lícula del director Javier Fesser - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gandia, escenari de l'última pel·lícula del director Javier Fesser - (foto 2)
  Gandia, escenari de l'última pel·lícula del director Javier Fesser - (foto 3)
  Gandia, escenari de l'última pel·lícula del director Javier Fesser - (foto 4)

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant acompanyada pel regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell van visitar el passat dilluns el rodatge de la pel·lícula que durant aquests dies s'ha estat gravant a la nostra ciutat i que està sent dirigida per Javier Fesser.

  Es tracta del primer llargmetratge que realitza el director de cinema després de l'èxit aconseguit amb la seua última pel·lícula "Campeones", pel·lícula espanyola més taquillera de l'any passat i premi Goya a la Millor Pel·lícula de 2018.

  L'equip de gravació ha rodat escenes tant a la platja de Gandia com a la ciutat. Per a aquestes escenes, la productora ha contractat prop de 100 extres.

  Javier Fesser ha declarat que "des del principi del guió teníem clar que Gandia era uns escenaris i hem decidit començar a rodar la pel·lícula ací perquè a Gandia transcorre una de les parts més crucials de la pel·lícula i la que és tècnicament més complexa" i afegia que "hui hem començat aquesta aventura de platja del nostre personatge que ens permetrà mostrar un lloc espectacular com és Gandia".

  El director ha explicat que es tractava del primer dia de rodatge però que una part de l'equip ja porta a Gandia dues setmanes buscant localitzacions i va agrair "les facilitats i l'afecte" que ha trobat en la nostra ciutat.

  Per la seua banda, Diana Morant va declarar que "és una gran notícia que un director tan prestigiat i que té tants Goya haja triat per rodar la seua última pel·lícula una sèrie de localitzacions de Gandia" "També ens han mostrat l'escena més important de la pel·lícula que s'ha rodat aquest matí a la platja. Tenim ja moltes ganes de veure la pel·lícula i esperem que tothom, sota la mirada d'aquest gran director, puga veure la nostra meravellosa platja i la nostra ciutat".

  Pujar