29 d’octubre de 2020 29/10/20

Gandia amplia l'horari de la biblioteca central en època d'exàmens

Gandia amplia l'horari de la biblioteca central en època d'exàmens - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gandia amplia l'horari de la biblioteca central en època d'exàmens - (foto 2)

  El regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz, acompanyat pel Cap responsable de Biblioteques, Toni Ordiñana han presentat aquest matí l'ampliació horària del servei de la Biblioteca Central de Gandia en època d'exàmens.

  Segons ha informat Joan Muñoz "el servei s'ampliarà començant el dia 29 de maig i fins al 30 de juny, es farà a la Biblioteca Central de dilluns a diumenge". La biblioteca central romandrà oberta des de les 09 del matí i fins a les 00:00 de la nit, "facilitant als joves que estan en exàmens que puguen disposar d'un espai per estudiar".

  Toni Ordiñana va explicar que "s'ha volgut centrar la campanya d'ampliació horària en l'època en què afecta a més gent, ja que també estan d'exàmens els estudiants que han de fer el selectiu i els estudiants de les universitats tant la Politècnica com la de València".

  La biblioteca estarà oberta 15 hores diàries de manera ininterrompuda i durant 33 dies, el que suposa un servei de 495 hores, 60 més que l'any passat. Un horari ampli que intenta donar resposta als estudiants de totes les edats. Així i tot, recorda Ordiñana que "el servei s'amplia per donar suport als estudiants, no per fer préstec habitual o devolucions". Encara que sí que es manté el servei de wifi per facilitar la tasca dels estudiants.

  Fora d'aquests dies d'horari especial, el regidor de Cultura ha recordat que "la biblioteca està oberta de 09 del matí a 21 del vespre prestant tots els serveis".

  Pujar