elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia acull aquest divendres la jornada europea 'Esports i qualitat de vida'

Gandia acull aquest divendres la jornada europea 'Esports i qualitat de vida'
  • La iniciativa pretén passar en valor la importància de la pràctica esportiva a l'hora de millorar la qualitat de vida des del punt de vista de diversos especialistes internacionals

MÉS FOTOS
Gandia acull aquest divendres la jornada europea 'Esports i qualitat de vida' - (foto 2)

L'edil d'Esports, Jesús Naveiro ha presentat hui la jornada 'Esports i qualitat de vida', que ha organitzat el Club Halterofília Gandia i que tindrà lloc a les 18 h d'aquest divendres, 24 de maig, a la sala B de la Casa de la Marquesa.

En la roda de premsa també han sigut presents el secretari general del club de vóley i vóley platja grec 'Anemos Chanion', Giannis Gerondas; la directora del programa i presidenta del mateix club, Lina Psouni i l'entrenador californià de waterpolo i organitzador d'esdeveniments esportius, Gregory Enloe.

"Per a nosaltres és un plaer anunciar aquesta jornada que forma part del programa Erasmus i està dirigida, tant als entrenadors i entrenadores, com als atletes professionals i a la gent del carrer que gaudeix de l'esport o vol millorar la seua vida a través d'aquesta eina", ha assenyalat el regidor.

La vesprada començarà amb la presentació del projecte i continuarà amb diverses xarrades. La primera serà a càrrec d'una psicòloga clínica i la segona estarà conduïda per Psouni, que és psicòloga esportiva i ha fet una investigació sobre com gaudeixen els xiquets de l'esport.

Més tard, Gerondas parlarà sobre les hormones de satisfacció que proporciona l'activitat física. Finalment, un entrenador d'halterofília, una entrenadora de vóley, un altre de waterpolo i una de bàdminton i bàsquet faran un xicotet col·loqui per a intercanviar idees, experiències, opinions, etc. i, en paraules del secretari general, "construir una base àmplia i sòlida per al programa".

Gerondas ha agraït al consistori tot el seu suport i la seua benvinguda. "A Espanya, sobretot, a Gandia sempre em sent com en la meua segona casa. Estic molt content de poder estar ací per a intercanviar experiències sobre l'esport, que ens dóna a tots tanta qualitat de vida", ha afirmat.

Psouni també ha agraït tota la col·laboració que hi ha hagut per part de l'Ajuntament a l'hora d'organitzar aquest projecte i ha expressat el seu desig que aquesta invitació siga "el principi de mes cooperacions en altres tipus d'esdeveniments que, en un futur pròxim, permeten construir una relació entre Gandia i el nostre club".

Finalment, Enloe ha comentat la seua alegria per tindre l'oportunitat de treballar al costat de Gerondas, Psouni i la resta d'entrenadors participants atés que, per a ell, l'esport és un aspecte fonamental en la vida i creu que el més important és "no obsessionar-se amb fer-ho tot perfecte, sinó jugar, participar i gaudir".

Pujar