elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Desmantellat a Gandia un macro laboratori de cultiu accelerat de plantes de marihuana amb dos detinguts

Desmantellat a Gandia un macro laboratori de cultiu accelerat de plantes de marihuana amb dos detinguts
  • S'han intervingut 415 plantes de marihuana amb un pes total aproximat de 58 kg així com 38 transformadors de llum i 38 focus

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a dos homes, de 28 i 55 anys respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. S'ha desmantellat una plantació de marihuana indoor i intervingut 415 plantes de marihuana amb un pes total aproximat de 58 kg, així com 38 transformadors de llum i 38 focus.

Les investigacions es van iniciar per agents de la comissaria de Gandia a principis del mes de setembre, després de tenir coneixement que en un habitatge de la barriada de Beniopa, en la qual s'estava realitzant reformes, podria estar conreant marihuana a causa de la forta olor que emanava de la mateixa.

Els agents després de verificar els fets i com a conseqüència de les investigacions i vigilàncies dutes a terme, van identificar el responsable del cultiu i després de demanar la pertinent autorització judicial van realitzar un registre domiciliari on va ser trobada una plantació de marihuana indoor custodiada per un altre home que realitzava al seu vegada les tasques de manteniment de la mateixa.

L'habitatge, que estava sent rehabilitada, comptava amb sistemes elèctrics i de fontaneria per al desenvolupament accelerat de la plantació, comprovant posteriorment que tot l'entramat estava connectat de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Aquesta operació policial ha permès desmantellar un laboratori de cultiu accelerat i assecat de plantes de marihuana, intervenir 415 plantes amb un pes total de 58 kg, a més de 38 transformadors i 38 focus de llum i detenir dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric

Els detinguts, amb antecedents per fets similars i per altres tipus delictius, han passat a disposició judicial que ha decretat l'ingrés a la presó dels mateixos.

Pujar