25 de setembre de 2020 25/9/20

II ALE Cycling Gandia – Marxa Ciclo-turística Internacional

II ALE Cycling Gandia – Marxa Ciclo-turística Internacional - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  II ALE Cycling Gandia – Marxa Ciclo-turística Internacional - (foto 2)

  La regidora d'Esports, Lydia Morant i el President del club ciclista "Escapada" de Gandia, Rubén Donet han presentat aquest matí en roda de premsa la "II Ale Cycling Gandia", prova ciclo turística no competitiva que se celebrarà aquest diumenge dia 8 d'abril, tenint com a eixida i arribada la platja de Gandia. Així, transcorrerà per les comarques de La Safor, El Comtat, Vall d'Albaida i La Costera. Pertanyents a les províncies de València i Alacant.

  És el segon any que se celebra aquesta prova i enguany, ha passat de ser un esdeveniment nacional a ser internacional, amb més d'1.000 participants. En concret, 1.000 inscrits i altres 64 participants de cortesia per a les empreses i organismes col·laboradors.

  La prova està inclosa en el calendari UCI, amb un recorregut de 131 quilòmetres i un desnivell acumulat positiu d'1.850 metres. Els participants prendran l'eixida a les 8:00 hores del matí del diumenge dia 8 d'abril, en el Passeig Marítim Neptú de la Platja de Gandia, al costat del Real Club Nàutic i passaran per Gandia, Beniflà, Vilallonga, L'Orxa, Beniarrés, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Benigànim, Quatretonda, Genovés, Barxeta, Barx, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, i Grau de Gandia.

  La regidora ha volgut destacar la seua satisfacció en prestar tota la col·laboració del Servei d'Esports de l'Ajuntament de Gandia en la celebració d'aquesta prova, que "ja l'any passat va resultar ser tot un èxit i esperem que enguany siga encara millor". També ha agraït la col·laboració a la Policia Local, la Guàrdia Civil, la Creu Roja, i a tots els voluntaris que col·laboren en el correcte funcionament de la prova. Així mateix, ha comentat que en finalitzar, els participants podran fer ús de les instal·lacions del camp de futbol Fort-Llopis per a accedir al servei de vestuaris i dutxes.

  Segons Donet, "la prova transcorre per bells paratges com l'alt de la Llancuna, que ofereix unes vistes impressionants que ens faran oblidar l'esforç que hem hagut de realitzar per a aconseguir aquesta primera cota. Un altre exemple, ho trobem abans de l'arribada a Barx, passant entre un bosc de pins que ens absorbirà. En la baixada que afrontem direcció Simat, veiem la platja amb el mar de fons...".

  En finalitzar la prova hi haurà un menjar per als participants i els acompanyants que ho sol·liciten, a més d'un sorteig de regals.

  Pujar