24 de novembre de 2020 24/11/20

Crític inici de setmana en l'Àrea de Salut de Gandia: 97 nous contagiats per COVID-19 entre el dilluns i el dimarts

Crític inici de setmana en l'Àrea de Salut de Gandia: 97 nous contagiats per COVID-19 entre el dilluns i el dimarts - (foto 1)
  • La situació epidemiològica ha empitjorat en els últims quatre dies registrant 208 nous casos a la comarca de la Safor

L'augment dels nous contagiats per COVID-19 en el Departament de Salut de Gandia és notable des de dissabte passat.

La comarca de la Safor ha registrat en els últims dos dies un total de 97 infectats nous per Coronavirus, la qual cosa suposa un important repunt dels casos per a iniciar la setmana.

D'aquest total, ahir dimarts es van detectar 25 nous positius, mentre que el dilluns va ser el dia crític amb 72 malalts més.

Les xifres del primer dia d'aquesta setmana no desquadren amb les observades durant el passat cap de setmana, ja que entre el dissabte (52 més) i el diumenge (59 més) les autoritats sanitàries locals van oficialitzar la detecció de 111 nous contagiats per Coronavirus.

En definitiva, és ressenyable que en els últims quatre dies l'Àrea de Salut de Gandia, que abasta a tota la comarca de la Safor, haja augmentat el nombre de nous casos positius de COVID-19 en la notable xifra de 208.

Aquest augment, per consegüent, fa que la situació a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia romanga en alerta encara que lluny del col·lapse sanitari.

A l'hospital gandià es troben en aquests moments 20 persones en la planta de Coronavirus i 2 més ingressades en l'UCI per a tractar de véncer les conseqüències que deixa el virus.

Vist l'augment considerable dels nous contagis a la Safor, les autoritats continuen insistint en la importància de complir estrictament les mesures de seguretat i de prevenció per a trencar la cadena de transmissió del Coronavirus, ja que majoritàriament se centra en reunions socials i familiars malgrat les restriccions.

Pujar