21 de gener de 2021 21/1/21

Coques de Sant Joan i salades per a una nit màgica

Coques de Sant Joan i salades per a una nit màgica - (foto 1)
  • Un any més, l’Associació de forners i pastissers de Gandia estarà al passeig marítim Neptú (davant supermercat Vidal), a partir de les 18 h, amb els seus productes “marca Gandia”

La regidora de Comerç en funcions, Alícia Izquierdo, acompanyada dels membres de l’Associació de forners i pastissers de Gandia, Miquel Rosselló i Raúl Llopis, han presentat aquest matí una nova edició de la mostra de coques de Sant Joan que es muntaran diumenge, a partir de les 18 hores, al passeig marítim Neptú (enfront de supermercat Vidal).

Enguany, a més de les típiques coques dolçes (crema pastissera, cabell d’àngel i, com a novetat, xocolata), també s’hi podran adquirir les nostres coques salades típiques (pisto, tomaca, tonyina, pebre, ou... O de ceba i fesols; bleda amb abadejo...). 

“Hui és el meu comiat com a regidora de Comerç i, per això, vull agrair públicament la tasca important que tots aquests anys ha desenvolupat el gremi de forners i pastissers per la promoció dels seus productes de qualitat, elaborats a mà, sempre innovant i diferenciant-se. Des de la Delicà de Gandia, la mocadorà, les mones i panous, fins a les coques de Sant Joan. Són marca de qualitat de la ciutat de Gandia i així ho fan palès més enllà de les nostres fronteres”, ha assegurat Izquierdo.

Pujar