25 de maig de 2020 25/5/20

Conferència 'Personalització automàtica en l'era del turisme intel·ligent i el big data'

  En els darrers anys ha tingut lloc una de les majors transformacions digitals a causa de l'auge de les dades. Aquests ens han permès crear noves aplicacions i models de negoci més orientats a les necessitats de l'usuari. Així ho explica Victor Sánchez-Anguix, enginyer informàtic i doctor Magna cum Laude per la Universitat Politècnica de València, que oferirà la xarrada 'Personalització automàtica en l'era del turisme intel·ligent i el big data', dirigida a estudiants de Turisme de la UPV a Gandia i a totes les persones interessades. L'activitat té lloc el dijous 12 d'abril a les 12.30h en la Sala de conferències. L'entrada és lliure.

  En la seua conferència, l'investigador parlarà de com usar el poder de les dades per a crear un turisme més personalitzat i proper als gustos del client.

  Víctor Sánchez- Anguix és actualment professor de la Coventry University. El seu interès per la intel·ligència artificial el va portar cursar un màster i un doctorat en la UPV en aquest àmbit. Després de finalitzar el seu doctorat, va treballar com a científic de dades en Atrapalo.com, on va col·laborar en el disseny i implementació de tècniques de personalització amb tecnologies d'intel·ligència de dades.

  Actualment imparteix classes sobre àmbits com el big data, informàtica i la intel·ligència artificial en la universitat anglesa de Coventry. L'activitat l'organitza el professor del Grau en Turisme, Alberto Palomares.

  Universitat Politècnica de València

  Universitat Politècnica de ValènciaEntrar en el especial
  Pujar