elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un conductor kamikaze xoca contra un camió i es llança els cotxes en marxa a Gandia

Un conductor kamikaze xoca contra un camió i es llança els cotxes en marxa a Gandia
  • El vehicle va circular en direcció contrària fins a provocar el xoc i el conductor va començar a llençar-se als cotxes en marxa que circulaven per la carretera

Un conductor kamikaze quasi provoca una desgràcia aquesta matinada a Gandia. Segons han explicat fonts del gabinet de comunicació de la Policia Nacional a elperiodic.com, un vehicle ha estat circulant en direcció contrària per la CV-60 fins a xocar contra un camió.

Després del xoc, el conductor kamikaze ha baixat desorientat però ha començat a llançar-se als cotxes que circulaven a la carretera cridant que no volia viure.

Segons confirmen aquestes mateixes fonts, un agent de la Policia Nacional fora de servei que ha estat testimoni de l'accident ha aconseguit reduir-lo posant la vida en perill fins a portar-lo fins a una zona segura. Una altra companya de la Policia Nacional que també anava a la faena en un altre vehicle ha vist l'accident i ha parat a auxiliar-los.

El succés ha tingut lloc aquest divendres a les sis del matí a la carretera N-332 al terme municipal de Gandia. El conductor del camió no ha resultat ferit ja que el xoc s'ha produït a la part posterior del vehicle.

Per part seua, el conductor kamikaze, de 57 anys, ha estat detingut i traslladat a l'hospital. El trànsit ja s'ha restablit a aquesta carretera.

Pujar