5 de juliol de 2020 5/7/20

Chef Amadeo Gandia organitza el campionat autonomic edad 15 anys

Chef Amadeo Gandia organitza el campionat autonomic edad 15 anys - (foto 1)
  • Nacho Sastre del CB Villalonga medalla de bronze

El passat dissabte es celebrava a Gandia el campionat autonòmic edat 15 anys (15 anys complits el 2019), amb un total de 16 jugadors procedents de tota arreu de la comunitat valenciana es donaven cita a les instal·lacions del Chef Amadeo Gandia.

Després d’una jornada carregada de bon billar amb una excel·lent organització i una afluència massiva de public, per a veure a les promeses del billar valencià s’arribava a les semifinals.

Ja en la final 2 grans jugadors, que són els referents joves del billar valencià, Dani Sainz (Montcada) contra Toni Garcia (Castalla). Aquests jugadors ens van delectar amb un gran joc i amb una gran final, digna dels grans campions. La final va ser tan estreta, que va acabar en empat i es va haver de resoldre en la «mort sobtada» que va caure de costat del castallut Toni Garcia.

El jugador del CB Villalonga Nacho Sastre que va arribar a semifinals en un bon campionat del llovero.

Cal destacar també la participació dels jugador del Chef Amadeo Gandia que participava en 4 jugadors: Lucas Molpeceres 5è, Javier Gonzàlez 6è, Eduardo Borja 7m i Salvador Soler 9è

Ressaltar la gran participació del CB Villalonga que ho feia amb 8 jugadors: Nacho Sastre (3), CARLES MIÑANA (10), LUCAS ESTRUCH (11), MARIA MASCARELL (12), Ana MASCARELL (13), LEO MISIUKONIS (14), ARNAU FERRER (15), DAVID FERNANDEZ (16)

Cal informar també que la setmana anterior es celebrava, al CB Villalonga,  l’autonòmic edat escolar (12 anys complits als 2019) on participaven un total de 14 jugadors i on el pòdium va ser Campió Toni Garcia – CB Castalla, Subcampió Pedro Garcia CB Castalla i 3rs classificats Nacho Sastre CB Villalonga i Raul Garcia-CB Sueca.

D’aquesta forma es completen el final de temporada amb els autonòmics escolar i infantil amb la participació de 18 jugadors d’edats compreses entre el 6 i 15 anys, fruit de l’activitat desplegada per la federació ara ja fa 3 anys de billar en l’escola i al treball dels clubs de Villalonga, Sueca, Castalla i Gandia.

Pujar