1 de desembre de 2020 1/12/20

XVI campanya de Concerts d’intercanvis musicals a Marxuquera

XVI campanya de Concerts d’intercanvis musicals a Marxuquera - (foto 1)
  • Tindrà lloc el 28 de juliol a les 20:30h a la plaça de l’Ermita a Marxuquera, amb els Dolçainers del Grau i el Grup de Dansa i Rebombori

MÉS FOTOS
XVI campanya de Concerts d’intercanvis musicals a Marxuquera - (foto 2)

El president de la Junta de Districte de Marxuquera, José Manuel Prieto, el vicepresident del Grup de Dansa i Rebombori, José Vicente Quiles, i el component de Dolçainers del Grau, Josep Lluís Mendieta, han presentat la XVI campanya de concerts d’intercanvis musicals que es durà a terme el 28 de juliol a les 20:30 a la plaça de l’Ermita a Marxuquera.

Tal i com ha explicat Prieto, es pretén que “més que un intercanvi musical, també ho siga cultural, amb les tradicions del nostre patrimoni cultural i identitari, posant en escena en un dels marcs incomparables de la ciutat, el districte de Marxuquera. Un paisatge que mai havia acollit una trobada d'aquestes característiques”.

Aquesta festa, convertida ja en tradició del poble, serveix com a prolegomen de les festes patronals que comencen el dia 15 d’agost. En aquesta XVI campanya participaran els Dolçainers del Grau amb la companyia del Grup de Dansa i Rebombori.

 “El que pretenem és fer arribar dues coses: d'una banda, la música tradicional valenciana, i per una altra, ensenyar els balls i la indumentària valenciana d'estiu, tant d'home com de dona”, ha assegurat Mendieta.

Amb les seues característiques, faran gaudir a tots aquells que assistisquen als actes culturals. A més, el Grup de Dansa i Rebombori ha destacat que durà a terme sis balls característics de la Comunitat Valenciana com, per exemple, valencianes, jotes... Amb la representació dels balls, es farà una explicació de cadascun d’ells, explicant l’origen del seu nom, on es balla, les seues característiques, etc.

Pujar