elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Atesos dos homes per inhalació de fum en un incendi d'un habitatge a Gandia

Atesos dos homes per inhalació de fum en un incendi d'un habitatge a Gandia
  • S'han rescatat diversos gossos i gats i han ajudat a baixar a una altra persona que estava a la planta superior i que es trobava bé

MÉS FOTOS
Atesos dos homes per inhalació de fum en un incendi d'un habitatge a Gandia - (foto 2)

A les 11.30 hores d'aquest matí, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha rebut una alerta d'un incendi d'un habitatge al carrer Marroc de Gandia.

En l'incendi han intervingut el sergent de Bombers de Gandia i dotacions del mateix municipi i d'Oliva que han procedit a apagar el foc en la planta baixa d'un edifici de planta baixa més dues altures, per on també s'ha estès el fum.

S'ha mobilitzat una unitat del SAMU i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB) i l'equip mèdic ha assistit a dos homes de 50 i 82 anys d'edat per inhalació de fum. A més, els bombers han rescatat diversos gossos i gats i, juntament amb la policia, han ajudat a baixar a una altra persona que estava a la planta superior i que es trobava bé.

Posteriorment, els dos afectats han sigut traslladats a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia en l'ambulància de suport vital bàsic.

Pujar