Castellano

Andrea Abad guanya en categoria absoluta femenina el Cross d'Alcoi

• L’atleta del CA Safor Teika va competir diumenge en la tercera prova puntuable del Circuit Autonòmic de Camp a Través.

MÉS FOTOS
Andrea Abad guanya en categoria absoluta femenina el Cross d'Alcoi - (foto 2)

L'atleta del CA Safor Teika Andrea Abad va guanyar en categoria absoluta femenina i en Sub23 (promesa) el Cross d'Alcoi, tercera prova puntuable del Circuit Autonòmic de Camp a Través, que es va disputar diumenge passat. Abad va fer un temps de 23:27, a un ritme de 3.55, sobre una distància de 5.980 metres.

En la prova també va participar Pau Blasco (Sub14, infantil), que va ser sisè en la seua carrera amb un crono de 9:38 i una distància de 3.230 metres. Cal recordar que a l'anterior jornada, a Castelló, Neus Sansaloni es va imposar en categoria juvenil.

El circuit va començar el passat 17 d'octubre a Orpesa. Les proves següents són Benicarló (este diumenge), Sant Joan d'Alacant (14), Vinaròs (28), Vila-real (12 de desembre) i la final a la Vall d'Uixò, el 19 de desembre.