elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gandia inicIa les xarrades ‘Amb Orgull de Ser’ per a visibilitzar i acostar a la ciutadania les diferents realitats del col·lectiu LGTBIQ+

Gandia inicIa les xarrades ‘Amb Orgull de Ser’ per a visibilitzar i acostar a la ciutadania les diferents realitats del col·lectiu LGTBIQ+
  • El cicle se celebrarà al llarg de l’any en diferents municipis de la Comunitat Valenciana

La Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge ha organitzat el cicle de xarrades ‘Amb Orgull de Ser. Parlem de realitats LGTBIQ+’, com una proposta per a visibilitzar i acostar a la ciutadania les diferents realitats que té el col·lectiu LGTBIQ+.

El cicle s’inicia este dimecres amb la primera xarrada a la Casa de la Cultura de Gandia i continuarà al llarg del segon semestre de l’any en diferents municipis de les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

El director general de Diversitat, Stephane Soriano, ha explicat que l’objectiu d’esta iniciativa és “obrir espais per a reflexionar i acostar a la ciutadania opinions, maneres de viure i experiències en el pla de la igualtat del col·lectiu, a través dels testimoniatges i la participació de persones LGTBIQ+”.

Les xarrades seran presentades per l’artista drag Liz Dust, que serà l’encarregada de conduir l’acte i entrevistar les convidades i convidats que passaran al llarg d’estos mesos pels diferents municipis que col·laboren amb esta iniciativa.

Stephane Soriano ha assenyalat que la finalitat és “visibilitzar i fer diversa la diversitat a través dels municipis”, amb l’organització de taules redones, conferències i xarrades que tractaran diferents temàtiques relacionades amb el col·lectiu LGTBIQ+.

Este dimecres comença la primera xarrada a la Casa de la Cultura de Gandia a les 19.00 hores, on es visibilitzaran les diferents realitats que té el col·lectiu LGTIBIQ+ a la comarca de la Safor.

L’acte comptarà amb la intervenció d’Ana Rivera, una dona lesbiana i mare que reflexionarà sobre la importància de ser visible en el seu entorn i lluitar per a ser qui vols ser; Sam Sanchis, que visibilitzarà la realitat de les persones binàries i Cristian Trotonda, que parlarà sobre les inquietuds de la joventut LGTBIQ+ de la comarca.

L’accés a estes xarrades és gratuït i compten amb la col·laboració d’entitats socials i d’altres administracions.

 

Pujar