elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alerta pel macrobrot en una residència de Daimús: 73 contagiats per COVID-19

Alerta pel macrobrot en una residència de Daimús: 73 contagiats per COVID-19
  • Hi ha 59 residents i 14 treballadors contagiats per Coronavirus en aquest geriàtric de la comarca de la Safor, 3 d’ells hospitalitzats

La situació que ha generat el COVID-19 a la comarca de la Safor és d'alerta, ja que les dades indiquen un empitjorament diari i unes pujades significants quant al nombre de nous contagiats en la zona.

L'entrada del Coronavirus en les residències de majors és un dels punts que més preocupa, ja que els seus interns corresponen al grup d'edat de major risc de tota la població.

Concretament a Daimús, la residència de majors Solimar, ha registrat un dels macrobrots més importants que s'han registrat des de l'inici de la pandèmia.

En el geriàtric d'aquest xicotet poble de la comarca de la Safor hi ha un total de 73 persones contagiades per COVID-19.

59 infectats són interns, persones d'avançada edat i amb seriós risc davant el virus, i les altres 14 persones que també han contret la malaltia són treballadors del centre.

Hi ha 3 d'aquests infectats que romanen ingressats a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia per les complicacions que els ha generat el Coronavirus.

La Conselleria de Sanitat ja manté la seua vigilància en aquesta residència de majors, ja que la finalitat és preservar la integritat i la salut dels ancians i dels quals han tingut la fortuna de no contagiar-se.

Aquesta residència de Daimús és el segon geriàtric de la comarca de la Safor que ha patit un brot important entre els seus residents i els seus treballadors, ja que fa unes setmanes el de Benirredrà va sumar fins a 12 interns morts a causa del COVID-19 i 94 contagiats.

Pujar