elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un nou front portarà precipitacions aquest cap de setmana

Un nou front portarà precipitacions aquest cap de setmana
  • L'Agència Estatal de Meteorologia ha activat l'avís taronja per precipitacions per a aquest divendres 22 d'octubre al litoral nord d'Alacant i litoral sud de València

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha activat l'avís taronja per precipitacions per a aquest divendres 22 d'octubre al litoral nord d'Alacant i litoral sud de València, i el nivell groc per pluges i tempestes al litoral sud d'Alacant.

Per demà, dijous 21 d'octubre, tindrem un cel poc ennuvolat o clar al matí, augmentant a intervals ennuvolats a la tarda. A l'interior de Castelló, no es descarten ruixats aïllats a la tarda.

Les temperatures mínimes aniran en ascens i les màximes en descens a l'interior i en ascens o sense canvis al litoral. A Castelló arribaran als 26 ºC, a València als 27 ºC ia Alacant els termòmetres marcaran 29ºC.

El vent serà d'oest fluix, girant a la tarda a aquest i nord-est, moderat al litoral i fluix a l'interior.

Per al divendres 22 d'octubre el cel estarà ennuvolat o cobert amb precipitacions localment fortes al litoral i puntualment persistents al sud de València i nord d'Alacant. Les precipitacions aniran remetent de nord a sud i tendint a la fi de el dia a poc ennuvolat.

Les temperatures aniran en descens, cosa que serà notable al terç sud, produint-se les mínimes a la fi de el dia. A Castelló baixaran fins als 23ºC, a València als 22ºC ia Alacant marcaran 24ºC.

Al litoral, el vent serà de nord-est moderat i en la resta, component est fluix a moderat.

Pel dissabte 23 octubre al terç sud hi haurà intervals ennuvolats amb precipitacions remetent durant el matí i tendint a poc ennuvolat. A la resta, poc ennuvolat o serè.

Les temperatures mínimes aniran en descens i les màximes en lleuger ascens o sense canvis. Alacant i València marcaran 24ºC, mentre que Castelló es quedarà a 22ºC.

El vent serà de component oest fluix, girant a component sud a la tarda.

Per al diumenge 24 d'octubre tindrem intervals ennuvolats, tot i que no s'esperen precipitacions. Les temperatures es mantindran ia Alacant els termòmetres marcaran 24ºC, a València i Castelló el mercuri ser quedarà en els 23ºC.

Pujar