2 de desembre de 2020 2/12/20

Ford paralitza la seua activitat en tota Europa

Ford paralitza la seua activitat en tota Europa - (foto 1)
  • La multinacional no dóna data de reinici de l'activitat

La multinacional Ford ha anunciat que paralitza de manera indefinida la seua activitat en tota Europa davant la crisi ocasionat pel coronavirus. Davant aquesta situació, la direcció planteja també un ERE temporal en tota la seua plantilla.

Així ho anunciava l'empresa en un comunicat publicat aquest dimarts en el qual no dóna data de reinici de la seua activitat. La decisió afecta a la producció de vehicles i motors.

"Ford suspén temporalment la producció de vehicles i motors en les seues plantes de fabricació a Europa continental en resposta al creixent impacte del Coronavirus. La mesura entra en vigor el 19 de març, i s'espera que aquesta acció continue durant diverses setmanes", descriuen en aquest comunicat.

Segons expliquen des de Ford, la decisió també contribuirà a contindre la propagació del virus perquè “encara que l'impacte del coronavirus en les nostres instal·lacions fins ara ha sigut limitat, afortunadament, els seus efectes en els nostres empleats, concessionaris, proveïdors i clients, així com en la societat europea en el seu conjunt, no tenen precedents".

Referent als seus empleats, l'empresa planteja als sindicats un *ERTE fins que la situació es calme. “En Ford farem la nostra part en les pròximes setmanes per a ajudar a superar aquesta crisi, reduir la seua propagació i alleujar els seus efectes on puguem” afirmen.

Pujar