29 de novembre de 2020 29/11/20

Febrer arranca a temperatures rècord que han superat els 25 graus a la Comunitat

Febrer arranca a temperatures rècord que han superat els 25 graus a la Comunitat - (foto 1)
  • Aquest dilluns, la Comunitat seguirà amb els termòmetres elevats encara que el dimarts estarem en alerta per forts vents

Temps més que primaveral el que hem viscut aquest cap de setmana en a Comunitat Valenciana i en altres punts d'Espanya. Febrer ha començat amb temperatures més pròpies de la primavera que d'un començament de febrer: de fet, durant aquest diumenge, s'han superat els 25 graus a València, Alacant, Llíria (València) i altres punts del territori, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Notables els 26,3 °C que s'han registrat en l'Aeroport de València, seguits pels 26 graus d'Alacant els 25,3 graus a València ciutat. Destaquen també Pego (Alacant), on s'ha arribat als 25,2 graus, i els 24 °C de Llíria (València) i Sagunt (València). També s'han alcançat els 25 °C a Miramar (València), Elx (Alacant), Oliva (València) i Xàtiva (València) ha aconseguit els 24,4°.

Per a fer-nos una idea de les temperatures d'aquesta finalitat de setmana, l'Agència Estatal de Meteorologia ha destacat que a Utiel (València) la temperatura ha aconseguit els 18,2°, que és "la temperatura normal de final d'abril”.

I per a aquest dilluns s'espera que les temperatures seguisquen la mateixa tònica i s'aconseguisquen els 25 °C en alguns punts. El dimarts canvia el temps, això sí, i de fet hi ha avís groc per forts vents en el nord de Castelló, segons la predicció de l’Aemet. Així, aquest dilluns el cel estarà poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols alts al matí.

A més, hi haurà boires i bancs de boires matinals a l'interior de València. Per part seua, les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis mentre que màximes pujaran excepte en zones del litoral, on no variaran.

El vent bufarà aquesta jornada variable fluix mentre que demà dimarts aconseguirà ratxes de 80 km/h a l'interior nord de Castelló i els 70 en el litoral nord.

 

Pujar