22 de setembre de 2020 22/9/20

Cs exigeix a Barceló que faça efectiu el traspàs voluntari del personal dels consorcis a la Conselleria de Sanitat

Cs exigeix a Barceló que faça efectiu el traspàs voluntari del personal dels consorcis a la Conselleria de Sanitat - (foto 1)

  El grup parlamentari Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes ha exigit a la consellera de Sanitat, Ana Barceló, que faça efectiu el traspàs voluntari del personal dels consorcis provincials per a passar a formar part de la pròpia Conselleria. 

  Segons ha afirmat el diputat Juan Córdoba, “tots els grups parlamentaris van aprovar aquesta proposta perquè es formalitzara la estatutarizació del personal, plantejada a través d'una esmena de Cs als pressupostos autonòmics de 2019, la qual cosa, a priori, indica un compromís del Consell amb el personal sanitari que, ara com ara, no s'ha materialitzat en res”. 

  Tal com ha explicat el portaveu de Sanitat de Cs, “el personal dels consorcis porta molt temps esperant la possibilitat d'integrar-se en la Conselleria, mantenint la seua categoria i titulació corresponents”. “Barceló ha de fixar una data per a aquest canvi, i explicar als valencians amb quins recursos i pressupost compta per a fer-ho efectiu”, ha afegit. 

  “El Consell té l'obligació d'impulsar l'estabilitat dels professionals sanitaris i contribuir a reduir la temporalitat laboral”, ha afegit Córdoba, qui ha insistit que “Cs estarà vigilant perquè el Govern valencià no solament aprove iniciatives d'altres grups per a després arxivar-les, sinó que les faça efectives”.

      

  Pujar