2 de desembre de 2020 2/12/20

Elx suma tres brots d'origen social i laboral en els últims dies

Elx suma tres brots d'origen social i laboral en els últims dies - (foto 1)
  • Segons dades de Sanitat, el més gran és de cinc casos i la localitat acumula 11 positius des de divendres passat

Elx ha registrat des de divendres passat fins a tres brots de coronavirus, dos d'ells d'origen social i un altre en l'àmbit laboral. Així es desprén de les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat i que reflecteixen, a més, que el més gran d'ells és de cinc casos. En total, la localitat acumula 11 casos confirmats per PCR des del divendres.

La Comunitat Valenciana ha registrat des de divendres passat 1.399 contagis i 68 nous focus en les tres províncies valencianes. Segons les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat aquest dimecres a la vesprada, hi ha 277 persones ingressades amb covid en hospitals valencians.

La ciutat de València és la que més brots acumula de tota la Comunitat amb fins a 27 focus sent el més gran de huit persones vinculat a l'àmbit social. És la localitat amb major nombre de focus i també la que acumula un major nombre de casos, 123 confirmats per PCR des de divendres passat.

A la província d'Alacant també hi ha una desena de localitats amb brots en els últims dies i la província de Castelló és la que té una menor incidència, amb tres localitats afectades per brots des del divendres.

Pots veure ACÍ el llistat complet de localitats amb brots de coronavirus registrats des de divendres passat.

Pujar