28 d’octubre de 2020 28/10/20

Cs porta al ple el manteniment dels carrils bici i la seguretat dels ciclistes

Cs porta al ple el manteniment dels carrils bici i la seguretat dels ciclistes - (foto 1)

    El portaveu adjunt del Grup municipal de Ciutadans (Cs) a Elx, Juan Antonio Sempere, ha registrat una moció per al seu debat en el ple ordinari de març per a “sol·licitar un manteniment adequat dels carrils bici d'Elx i l'eliminació dels punts negres d'aquest”.

    Sempere ha assenyalat que “Ciutadans Elx s'ha implicat activament en l'ampliació del carril bici, amb una proposta inclosa en els fons eDusi per a la realització d'un carril continu de més de 34 quilòmetres. La falta de connexió amb punts clau i la falta de continuïtat del propi carril bici és una de les principals demandes dels usuaris de bicicletes”, ha assegurat.

    L'edil de Cs ha recordat que l'any 2016 es va registrar per part del seu Grup municipal un informe amb els principals punts negres detectats en el carril bici que posaven en risc la seguretat tant de ciclistes com de conductors.“Malgrat això, és lamentable que tan sols s'haja eliminat un punt negre del carril bici en tota la legislatura dels huit que presentem en 2016”, ha lamentat Sempere.

    L'edil ha defensat la necessitat de “portar a aquest ple la necessitat d'actuar en un manteniment adequat de la xarxa de carril bici existent a l'una que sol·licitem que es convoque la taula de seguretat ciclista que es va aprovar en 2017”.

    Pujar