16 de gener de 2021 16/1/21

La seu de Podemos a Elx serà punt de cures en la vaga del 8 de març

  • El local de Podemos estarà disponible tota la jornada per a cuidar nenes i persones majors, com a lloc de descans i oferir menjars a les dones vaguistes

El pròxim 8 de març, amb motiu de la vaga de 24 hores convocada pel Moviment Feminista, Podemos Elx posarà la seva seu a la disposició de totes les dones, oferint-se com a punt de cures per tercer any consecutiu.

Membres de la formació han assenyalat que “la seu situada al carrer Antonio Machado 35 romandrà obert des de les 10h del matí fins a les 18:30h, on, gestionat per homes del partit, es faran càrrec de la cura de nenes i nens, amb espai de jocs i entreteniment, així com de persones majors que requereixin atenció i/o companyia”.

Així mateix, el partit ha destacat que “també disposaran de desdejunis, menjars, inclosa vegana, cafès i begudes durant tot el dia per a totes les dones que vulguin sumar-se a aquesta jornada històrica”.

Des de l'Assemblea de Podemos Elx, s'anima a les dones d'Elx a sumar-se a totes les accions promogudes pel Moviment Feminista de la ciutat en pro d'una societat mes igualitària i justa.

Pujar