25 de juny de 2019 25/6/19

Una nova botiga de matalassos en ple cor d'Elx

Una nova botiga de matalassos en ple cor d'Elx - (foto 1)
  • Maxcolchon, la firma fabricadora i especialista en descans, obri una nova botiga física a Elx, la qual cosa suposa la tercera obertura d'una botiga física a Espanya

MÉS FOTOS
Una nova botiga de matalassos en ple cor d'Elx - (foto 2)

La primera botiga de Maxcolchon a Elx ja és una realitat. Des del dijous 7 de març, l'empresa especialista en la fabricació i distribució de productes de descans compta amb una botiga física en el centre d'Elx, al Carrer Corredor 37, a peu de carrer en una de les vies més conegudes de la ciutat il·licitana.

Aquesta nova botiga obrirà de dilluns a divendres, de 10h a 14h i de 17 a 20.30, i els dissabtes de 10 a 14h. L'obertura suposa la botiga física número 57 de Maxcolchon en tota Espanya, en una setmana especial per a l'empresa de matalassos i productes de descans, ja que ha inaugurat tres noves botigues físiques a Espanya.

No és la primera botiga de Maxcolchon a la província d'Alacant. La marca de descans compta amb cinc botigues físiques-showroom més a la província alacantina: a Dénia, Finestrat, Vistahermosa, Torrevella i en ple centre d'Alacant. La botiga oberta a Elx, en el centre de la ciutat, repeteix l'aposta per un showroom amb els matalassos disponibles perquè cada client que entre en ella puga tombar-se en ells i provar-los.

Després d'haver pogut gaudir dels productes de Maxcolchon mitjançant la venda on-line, els habitants d'Elx i voltants tindran per primera vegada l'oportunitat de comprar un matalàs en una botiga de la seua ciutat. Amb aquesta obertura, Maxcolchon continua reforçant la seua presència física que, unit al seu servei on-line, confirmen una aposta omnicanal que porta els productes des de la fàbrica fins a l'habitació de cada client.

Una forma d'entendre el descans orientada a les necessitats específiques de cada persona. Amb més de 10 anys fabricant equips de descans i assessorant els nostres clients, MAXCOLCHON és el referent espanyol en e-commerce de descans. Un sistema bidireccional adaptat a les tendències actuals, amb botigues-showroom expositores com a punts de venda i un complet catàleg online.