elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nova agressió homòfoba a la Comunitat: "Perquè sapigueu qui mana maricons de merda"

Nova agressió homòfoba a la Comunitat: "Perquè sapigueu qui mana maricons de merda"
  • Ha tingut lloc a Elx quan un grup de menors ha agredit brutalment una parella homosexual per anar agafada de la mà

L'Ajuntament d'Elx ha mostrat la seua repulsa i condemna als fets esdevinguts el passat dissabte a la nit al carrer Filet de Fora, on un menor d'edat de 17 anys va agredir una parella del mateix sexe per anar agafada de la mà mentre passejava. El jove ha sigut detingut per delicte d'odi i lesions al trencar-li el nas d'un cop de puny i colpejar les dues persones.

El detingut, de 17 anys d'edat, de nacionalitat espanyola, i amb antecedents previs, va ser ingressat al Centre de Menors de Recepció Alacant segons va disposar la Fiscalia de Menors de la mateixa localitat.

En aquest sentit, l'alcalde ha manifestat en nom de la corporació municipal la seua rotunda condemna a la violència homòfoba i als terribles i injustificables fets.

El regidor de Drets Socials i Polítiques Inclusives, Mariano Valera, també ha expressat, durant la celebració de Ple, el ferm rebuig al que ha passat i ha mostrat el seu suport a la parella agredida.

"Perquè sapigueu qui mana maricons de merda"

Tal com els ha explicat elperiodic.com, al crit de "Perquè sapigueu qui mana, maricons de merda" l'agressor va arribar a trencar-li el nas a una de les víctimes, segons han explicat des de la Policia Nacional. Agents de la Policia Nacional han detingut aquest cap de setmana a un menor d'edat acusat presumptament de trencar-se el nas d'un cop de puny i colpejar a dues persones de la mateixa sexe quan anaven passejant de la mà per un carrer de la localitat il·licitana només per la seua condició homosexual.

Els fets van passar la nit de dissabte passat. Les víctimes, tots dos del mateix sexe, anaven passejant de la mà al costat d'un grup d'amics, quan de sobte, un altre grup de persones va començar a recriminar-los la seua actitud, acostant-se a ells l'agressor qui va agafar del clatell a una de les víctimes amb intenció de portar-li en actitud xulesca cap al grup de persones amb què estava.

La seua parella, va intentar impedir que l'hi portaren tirant fortament dels seus braços, moment en què l'agressor es va posar més violent i li va clavar un cop de puny a la cara a un d'ells mentre el tenia subjectat, començant a sagnar de manera abundant de la nas, continuant donant-li més cops i puntades de peu.

Pujar